Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI CHIEVO

Inter do četvrte pobjede za redom! Perišić igrao 90, Brozović pet minuta

Icardi
Reuters
20.09.2015.
u 15:35

oberto Mancini u prvu je postavu uvrstio Ivana Perišića, dok je Marcela Brozovića ostavio na klupi.

U nedjeljnoj matineji Serie A Inter je gostovao kod Chieva, bio je to sudar drugog i prvog na ljestvici, a Roberto Mancini u prvu je postavu uvrstio Ivana Perišića, dok je Marcela Brozovića ostavio na klupi. Inter je slavio s 1:0 pogotkom Maura Icardija, te zadržao stopostotni učinak! Četvrta je to uzastopna pobjeda Mancinijeve momčadi, piše Goal.

Perišić je pokušao ubaciti u petoj minuti, Jovetić je bio rastrčan, ali u prvom je poluvremenu više prijetio Chievo. No, u 23. minuti Perišić, Melo i Kondogbia izveli su krasnu akciju, ali domaćini su očistili opasnost. Birsa je bio najopasniji kod Chieva, Medel je spasio Inter u 35. minuti, a u 42. Inter je poveo. Kondogbia je ubacio, a Icardi se najbolje snašao u šesnaestercu za 0:1.

I odmah u idućoj akciji sjajan udarac Birse i još bolja obrana Handanoviča!

Paloschi je opasno zapucao u 50. minuti, malo preko Interova gola, a Murillo je u 70. minuti izišao zbog ozljede.

Perišić se dvaput u drugom poluvremenu sjurio lijevim krilom, ali prvi put je morao pričekati suigrače, a drugi put, u 81. minuti, pucao je u blok odličnog Boštjana Cesara, iako se činilo da bi bilo bolje da je dodao Icardiju, koji ga je pratio.

Brozović je ušao u igru u posljednjih pet minuta umjesto Kondogbije.

>> Statistiku utakmice pogledajte ovdje

>> Modrić i ostali dali podršku izbjeglicama, Ronaldo na teren izveo dječaka Zaida

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije