Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILI INTERES

Inter će za Fernanda Torresa ponuditi 25 milijuna eura

Fernando Torres
Reuters (Ilustracija)
14.04.2014.
u 22:29

- On je svakako jedan od igrača koji su nam interesantni, a to je potvrdio i predsjednik našeg kluba Erick Thohir - otkrio je Fassone.

Inter će u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti napadača Chelseaja Fernanda Torresa, potvrdio je to sportski direktor 'nerazzurra' Marco Fassone. Talijanski klub spreman je ponuditi 25 milijuna eura za Španjolca.

- On je svakako jedan od igrača koji su nam interesantni, a to je potvrdio i predsjednik našeg kluba Erick Thohir. Očekujem kako će u sljedećih nekoliko tjedana sve biti jasnije oko igrača koje želimo. U ovom trenutku naš cilj je u Serie A izboriti mjesto koje će nas sljedeće godine odvesti u Europsku ligu - rekao je Fassone.

Torres je na Stamford Bridgeu od siječnja 2011. godine, a u 166 utakmica za Chelsea je zabio 43 gola.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Inter će ovog ljeta očito biti aktivan na tržištu, a već ranije su potvrdili kako će od sljedeće sezone njihov dres nositi Nemanja Vidić.

>> Bayern potvrdio transfer Rodea: Ovo je veliki korak za mene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije