Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan želi Brozovića
Povratak na članak

Inter će teško za Sušića platiti pet milijuna eura

Talijanski mediji pišu da se slavni milanski klub zanima za veznog igrača Hajduka i da nudi oko pet milijuna eura

Komentari 6

Avatar jebb
jebb
11:35 02.01.2015.

Kako ces ti prodati igrace za dobre novce dok celnici kluba lutaju po Evropi trazeci kupca za njih. I najveci laik zna da to nije nacin, da si im takvim potezom odmah prepolovio cijenu. I posto svi znaju da Hajduk jedva prezivljava, odbij jos pola od one preostale polovice i to je cetvrtina cijene. Umjesto sto zevkate protiv Mamica, mogli bi ga zamoliti da vam da jedan kratkotrajni kurs u vodjenju nogometnog kluba. Onda se ne bi hvalili kako ste prodali igraca za 400 tisuca eura.

VL
PU
purger58
14:13 02.01.2015.

Umjesto sto pljujete po njemu,mozda bi trebali Maminja uzeti ko vanjskog suradnika da vam pokaze kako dorbro prodati!

VL
Avatar Abcda
Abcda
13:47 02.01.2015.

500 cevapa je dosta .

VL
VK
vječni krojf
15:31 03.01.2015.

Ma kakvih 5 milijuna.Inter dovodi Podolskog,sta ce im nekakav Susic koji je igrao za BiH repku kada mu je stric bio izbornik i to po nekoliko minuta.

VL
MV
mvalentic1950
22:14 02.01.2015.

A šta se ti retardirana novinarska debilčino ne predstaviš kad napišeš ovako retardiran članak kojem je cilj samo spušatanje cijene Hajdukovom igraču? Serem ti se na profesiju smeće jedno plačenićko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.