Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji na Euru

Iniesta: Da se mene pita, Zlatnu loptu dodijelio bih Messiju

Andres Iniesta (1)
AFP
05.07.2012.
u 10:42

– Bilo je nekih oportunističkih komentara na račun naše igre, ali daljnje komentiranje takvih primjedbi bilo bi gubljenje vremena

Andres Iniesta uživa na zasluženom godišnjem odmoru. Nakon što je sa Španjolskom osvojio još jedan trofej, osvrnuo se na komentare onih koji su još za turnira kritizirali španjolski način igre.

– Bilo je nekih oportunističkih komentara na račun naše igre, ali daljnje komentiranje takvih primjedbi bilo bi gubljenje vremena. Mi smo osvojili naslov igrajući u takvom sustavu i to se ne smije zaboraviti.

Iniesta je na kraju proglašen najboljim igračem Europskog prvenstva.

– Vrlo sam sretan zbog priznanja za najboljeg igrača Eura. To je velika nagrada za rad i uloženi trud na terenu. Posebno je zadovoljstvo što je i momčad osvojila naslov. Imao sam dobar osjećaj prije turnira, ali ne baš i da ću biti proglašen najboljim.

Sada kandidira i za Zlatnu loptu, iako bi je sam dodijelio nekom drugom.

– Ja ne odlučujem o tome. Mogu samo i dalje davati sve kako bi navijači bili zadovoljni. Teško mi je govoriti o drugima, ali ja bih tu nagradu dodijelio Messiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije