Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Ingolstadt pobijedio Darmstadt u derbiju začelja, Antonio Čolak dobio crveni karton

Ingolstadt
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.04.2017.
u 20:03

Hertha je na svom terenu pobijedila Augsburg sa 2:0 i tako pomogla Ingolstadtu

U derbiju začelja 28. kola njemačkog nogometnog prvenstva Ingolstadt je pobijedio Darmstadt 3:2 produživši nadu u prvoligaški spas.

Bio je to sudar posljednje dvije momčadi Bundeslige nakon koje je posve jasno kako se Darmstadt vraća u drugu ligu, dok je Ingolstadt trećom pobjedom u nizu produžio nadu.

Domaćin je poveo 1:0 golom Pascala Grossa u 20. minuti, no gosti su do kraja poluvremena uspjeli okrenuti rezultat, a oba pogotka je postigao Mario Vrančić (33, 39-11m). Vrančić je rođen u Slavonskom Bradu, no odmalena živi u Njemačkoj. Karijeru je započeo u Mainzu, a premda je prošao sve mlađe uzraste u njemačkoj reprezentaciji (U-17, U-19, U-20) prihvatio je poziv iz reprezentacije Bosne i Hercegovine za koju je debitirao 2015. godine.

U drugom poluvremenu Ingolstadt je uspio zabiti dva gola i izboriti pobjedu 3:2. Strijelci su bili Almog Cohen (68) i Markus Suttner (72).

Tri minute prije kraja utakmice obje su momčadi ostale s igračem manje nakon što su zbog koškanja isključeni domaći branič Romain Bregerie, te napadač Darmstadta i mlade hrvatske reprezentacije Antonio Čolak.

Hertha je na svom terenu pobijedila Augsburg sa 2:0 i tako pomogla Ingolstadtu. Sve je odlučeno u prvom poluvremenu golovima Johna Brooksa (12) i Valentina Stockera (37).                          

Ingolstadt sada ima 28 bodova, jedan bod manje od Augsburga koji je na 16. mjestu koje vodi u dodatne kvalifikacije, ali i jedan bod manje od Mainza na 15. mjestu koje osigurava prvoligaški spas. Darmstadt na začelju ima svega 15 bodova.

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije