Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ahsan Ali Syed

Indijski biznismen želi dovesti Beckhama

'David Beckham of LA Galaxy looks on from the bench during their match against the New York Red Bulls at Red Bull Arena in Harrison, New Jersey. Galaxy defeated the Red Bulls 1-0. Photo: Press Associa
'Charles GuerinPress Association/'
20.08.2010.
u 19:05

Uspije li kupiti klub, 36-godišnji poslovni čovjek namjerava još dodatno ulagati. Spreman je u pojačanja uložiti barem još sto milijuna funti.

Uspije li indijski biznismen Ahsan Ali Syed kupiti Blackburn Rovers, odmah će uložiti u snaženje momčadi. Što je i najzanimljivije, želi na Otok vratiti Davida Beckhama. Indijac je spreman za klub s Ewood Parka izdvojiti 300 milijuna funti. Kupi li klub, 36-godišnji poslovni čovjek namjerava još dodatno ulagati.

Spreman je u pojačanja uložiti još barem 100 milijuna funti. Namjera je bogatog Indijca da Blackburn dovede u društvo najboljih momčadi, koje se bore za premijerligaški naslov. Syed smatra da Beckham (35), koji nije igrao u Engleskoj od transfera iz Manchester Uniteda u Real prije sedam godina, i te kako može pomoći ambicioznom klubu.

– Englesku ligu počeo sam pratiti s 26 godina. I tada sam navijao za Blackburn, ali sam i zbog Beckhama pratio Manchester United. Neće li mnogo koštati i ako nam se Beckham želi pridružiti, volio bih ga dovesti u klub – ističe indijski biznismen Ahsan Ali Syed.

David Beckham je trenutačno igrač MLS momčadi Los Angeles Galaxy, s kojom je ugovorno vezan do kraja 2012. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije