Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus International kamp u Umagu

Imenuj službenu loptu i osvoji sudjelovanje u kampu

Robert Kovač
Foto: Promo fotografije
1/2
07.05.2014.
u 16:42

Predloženo ime mora zadovoljavati kriterije kao što su originalnost, internacionalnost, mora biti povezano s Juventusovim kampom u Umagu, lako izgovoljivo na drugim jezicima i lako pamtljivo te se sastojati od maksimalno dvije riječi.

Nogometni kamp jednog od najvećih europskih klubova, torinskog Juventusa, i ovoga ljeta stiže u Umag. Kamp će se održati od 29. lipnja do 12. srpnja na umaškim terenima, a sudjelovanje u kampu mladi zaljubljenici u nogomet mogu osvojiti osmišljavanjem i predlaganjem kreativnog imena službene lopte kampa.

Predloženo ime mora zadovoljavati kriterije kao što su originalnost, internacionalnost, mora biti povezano s Juventusovim kampom u Umagu, lako izgovoljivo na drugim jezicima i lako pamtljivo te se sastojati od maksimalno dvije riječi. Važno je naglasiti da sudjelovati mogu svi u dobi od 8 do 16 godina samo s jednim prijedlogom imena.

Sudjeluj i osvoji nagrade!

Svi sudionici u natječaju bit će nagrađeni službenom Juventus kapom koju će moći podići u Umagu za vrijeme trajanja kampa. Imena koja će zauzeti od 4. do 12. mjesta osvojit će službenu nogometnu loptu kampa koja će im biti besplatno dostavljena na željenu adresu, a prva tri mjesta će osvojiti besplatno sudjelovanje u kampu i to na sljedeći način:

1. mjesto - besplatno sudjelovanje u Residencial Camp u vrijednosti od 680€ (uključen smještaj)
2. i 3. mjesto - besplatno sudjelovanje u Day Campu u vrijednosti od 320€ (smještaj nije uključen)

Prijedlozi će se skupljati zaključno s 3. lipnja kada će se izabrati 12 najboljih imena, a zatim će komisija izabrati pobjednike i tako nadjenuti ime službenoj lopti kampa.

Kako sudjelovati?

Nakon što ste smislili keativno i zanimljivo ime, potrebno je poslati e-mail na adresu info@soccercampcroatia.com do utorka, 3. lipnja 2014., do 14 sati.

E-mail mora sadržavati sljedeće podatke:

1. Ime i prezime dječaka sudionika
2. Datum rođenja dječaka sudionika
3. Adresu boravka dječaka sudionika (ime ulice s kućnim brojem, poštanski broj, grad i država)
4. Imena lopte koje je predložio dječak

U imenu naslova e-maila treba pisati sljedeće: "Ball Competition Name Umag 2014".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije