Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI
Povratak na članak

Ima li nade za Schumachera? 'Užasna je pomisao da nije niti blizu starog Michaela kakvog znamo'

Michaelov brat, Ralf Schumacher, potpuno se promijenio, a to je potvrdio još jedan bivši pilot Formule 1 John Herbert, bivši Michaelov kolega dok je vozio za momčad Benettona.

Komentari 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:34 15.09.2023.

Meni je sramotno da se rade ovakvi članci za skupljanje klikova. Čovjek i legenda Schumacher je ostao trajno onesposobljen poslije ozljede glave 2013. godine. Njega kao takvog više nema. Niti će ga ikada više biti. Pitanje je samo kada će isključiti aparate i koliko misle novca dati u održavanje njegova "života".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.