Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprilagođen

Ima još jedan bolji Hazard! Ali taj ode s terena kad mu se ne da igrati

hazard
tumblr.com
15.09.2012.
u 12:20

Kylian Hazard, 16-godišnji brat puno poznatijeg Edena, trenutačno igra za mlađe kategorije francuskog Lillea.

Ako ste mislili da je Eden vrhunac nogometne evolucije u obitelji Hazard, razmislite još jednom. Belgijci tvrde kako je njegov 16-godišnji brat Kylian jednako perspektivan, a Tubizeov šef mlađih uzrasta (u kojima je Kylian bio prije prelaska u Lille) Fathi Ennabli čak tvrdi kako bi mogao biti bolji. No, kao što slutite, postoji kvaka... Najmlađi brat Hazard je pravi hazard u svlačionici klubova za koje nastupa.

- Ima jednaku eksplozivnu brzinu kojom prolazi igrače kao i njegov brat. Može okrenuti utakmicu na način kako nitko drugi ne može. Ali s njim je uvijek bio problem ponašanja. Nema usađen koncept discipline niti se može posvetiti radu - ističe Ennabli i otkriva nevjerojatnu anegdotu:

- Igrali smo jednu utakmicu mlađih kategorija, kad sam usred drugog poluvremena shvatio da mi nedostaje jedan igrač na terenu. Bio je to Kylian, jednostavno je odlutao! Našli smo ga kako sjedi na drvetu, a kad smo ga upitali zašto je to napravio, samo je slegnuo ramenima i rekao kako mu se više nije dalo igrati!

Ennabli tvrdi kako je čuo da se malo sredio otkako je u Lilleu, ali da je to još uvijek daleko od idealnog.

Ključne riječi

Komentara 1

GI
gismund
15:23 15.09.2012.

hahaha, mali je faca i to prava, bez glumljenja ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije