Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV NOGOMETAŠ GODINE
Povratak na članak

Iko Buljan: Modrić je daleko ispred svih. Zadivljujuće je kako igra u svojim godinama

- Tu je i sjajni Brozović, Kovačić rastura u Engleskoj, a Gvardiol će imati veliku karijeru, kaže Iko.

Komentari 4

MA
Manolo46
12:42 27.12.2021.

Slažem se s prvom trojicom, njih troje su najbolji i to je svima jasno. Ali ovo dalje baš i ne bi potpisao. Meni bi recimo Borna Sosa svakako bio na ovoj listi, Gvardiol bi bio bolje plasiran, Perišić bi bio ispred Kramarića, Petkovića uopće ne bi bilo na toj listi itd.

VL
VK
vječni krojf
12:23 27.12.2021.

sisavac u krivu si ,u velikom klubu je i velika konkurencija,odigra dvije utakmice lošije leti na klupu.U manjem klubu si nešto bolji od drugih i to uživaš imaš privilegiju odigrati 10 utakmica loše i nikom ništa. Da ima 36 godina ali kreće se kao da ima 25,i u tome je stvar da još uvijek može potpisati koji ugovor.To ne mogu svi,to je samo kod rijetkih slučaj.

VL
SI
sisavac
11:31 27.12.2021.

igra u realu. gdje su sve vrhunski igrači. nek zaigra za neki slabiji klub, pa da vidimo tu lucidnost. i slabe ekipe imaju super dodavače, al realizacija je loša, pa se nitko ne ističe posebno. ej, ima 36 godina, na njega ne računa više njegova žena, a vi tu navijate za novi dvogodišnji ugovor? real to nikom od starih nije ponudio. dal se to ponavlja priča iz engleske, par mjeseci plakanja u medijima..?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.