Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEKLE SUZE

Iker Casillas nije izdržao, pogledajte njegov emotivan rastanak s Realom

Iker Casillas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.07.2015.
u 13:39

'Tisuće hvala, gdje god otišao uvijek ću reći 'Hala Madrid'. Nadam se da se vidimo u budućnosti, neću reći zbogom.'

Iker Casillas se i službeno oprostio od svog Reala iz Madrida, kluba u kojem je proveo posljednjih 25 godina! Naravno da mu nije bilo lako, kad je pokušao izreći nekoliko rečenica o tome kako se osjeća briznuo je u plač i zapravo time pokazao sve.

Nije lako, nikome nije lako, došli ste do kraja jedne stanice, a činilo se da to neće doći tako skoro, da neće nikad doći. Godine su učinile svoje, mladi talenti su pozvonili na vrata Santiago Bernabeua, željni dokazivanja. Imat će ogroman teret, neće moći samo tako nadmašiti najboljeg španjolskog vratara, možda i u povijesti. I najboljeg u povijesti Reala, to svakako.

- Odlazim u Porto iz puno razloga. Prvi je taj što mi je trener Porta prenio uzbuđenje. Drugo, jer su me osvojili svojom ljubaznošću. Napravit ću sve da ih ne razočaram i borit ću se koliko je moguće da im donesem što više titula - rekao Casillas i tad je krenulo:

- Ovaj klub me nije samo naučio da budem dobar sportaš, već i dobra osoba. Naučio sam puno od svojih trenera, bili su ključni u mojem razvoju, uvijek su mi pružali podršku. Želim se zahvaliti svojim roditeljima i obitelji. Hvala navijačima, koji su mi pomogli da podignem svaki trofej, koji su bili sa mnom u dobrim i lošim trenucima.

Suze su potekle niz lice, novinari su mu zapljeskali. Izrazito emotivan trenutak, kakav se veže isključive uz velikane.

- Samo želim da me se zapamti kao dobru osobu s mojim manama. Tisuće hvala, gdje god otišao uvijek ću reći 'Hala Madrid'. Nadam se da se vidimo u budućnosti, neću reći zbogom, jer ovo nije zbogom. Vidimo se uskoro.

>> Iker Casillas nakon 25 godina napustio Real Madrid i otišao u Porto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije