Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI PROLAZ

Pogledajte kako su igrači Crvene zvezde paradirali po Beogradu, našla se i šajkača!

Igrači Zvezde
Foto: Screenshot
1/2
28.08.2019.
u 09:35

Nakon što je dan prije utakmice ispred sjeverne tribine stadiona Rajko Mitić postavljen tenk T-55, a Informer je objasnio kako je 'u pitanju stari zaplijenjeni tenk iz Vukovara', u Beogradu se dogodilo nešto dosad neviđeno.

Nogometaši  Crvene zvezde plasirali su se drugu godinu zaredom u skupine Lige prvaka.

U utorak su slavili prolaz nakon što su odigrali 1:1 sa švicarskim Young Boysima te je zbog više golova u gostima srpski prvak ušao u elitno europsko natjecanje. 

Nakon što je dan prije utakmice ispred sjeverne tribine stadiona Rajko Mitić postavljen tenk T-55, a Informer je objasnio kako je 'u pitanju stari zaplijenjeni tenk iz Vukovara', u Beogradu se dogodilo nešto dosad neviđeno.

Igrači Zvezde otišli su nakon utakmice sa Švicarcima i korak dalje

Oklopnim vozilom provezli su se  prema Autokomandi, velikom raskrižju koje se nalazi oko 400 metara od stadiona gdje su proslavili s navijačima veliki uspjeh. 

Igrači su imali baklje, a napadač Milan Pavkov je na glavi imao šajkaču.

>>> Pogledajte slavlje Dinamovaca u Norveškoj

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
10:23 28.08.2019.

Tenku uopšte nije iz Vukovara.Takvih tenkova ima stotinu.Meni je ovo lično odvratno taj tenk ispred stadiona.Šta se tiče "šajkače"to je kao da u Zagorju govorimo i šeširu.

DH
dudek.hr2
12:19 28.08.2019.

tješit će ih milioni eura koje su zaradili plasmanom u ligu prvaka,cca 23 miliona,plus marketing i ulaznice.A i igračima je porasla cijena. Bravo Zvijezda !

BL
Blender
15:18 28.08.2019.

Cestitke Zvezd za prolaz, samo idioti povezuju rat i nogomet!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije