Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK BAYERNA:

Igrači su na priču o 'krtici' umrli od smijeha: Ne mogu nas uzdrmati

Uli Hoeness
Reuters (Ilustracija)
27.11.2013.
u 14:21

- Pričao sam s igračima i oni su umrli od smijeha. Niti je bilo što procurilo iz svlačionice, niti je Guardiola rekao tako nešto - rekao je Hoeness.

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness je odbacio tvrdnje kako u momčadi europskog prvaka postoji 'krtica' koja odaje detalje iz svlačionice medijima. Isto tako, Hoeness je rekao kako trener Pep Guardiola izjavu o 'krtici' u svlačionici nikad nije dao.

- Pričao sam s igračima i oni su umrli od smijeha. Niti je bilo što procurilo iz svlačionice, niti je Guardiola rekao tako nešto - rekao je Hoeness, te dodao kako se mediji zabavljaju glupostima:

- Shvaćam kako mediji moraju nešto pisati, ali treba imati mjeru. Ako je ovo najbolje što mogu kako bi uzdrmali Bayern, onda je to sjajno, ne moramo brinuti.

>> 'Kad saznam tko je cinker, izbacit ću ga iz momčadi!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije