Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA U PETAK

Igrači Rijeke predstavili dresove za novu sezonu

Rijeka dresovi
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/7
08.07.2014.
u 15:34

Riječani su imali problema s kišom, no kad se vrijeme smirilo kapetan Dario Knežević, Ivan Močinić i vratar Ivan Vargić su predstavili domaći plavi gostujući bijeli te vratarski dres.

Nogometaši Rijeke predstavili su dresove u kojim će nastupati u sezoni koja je pred vratima. Riječani su imali problema s kišom, no kad se vrijeme smirilo kapetan Dario Knežević, Ivan Močinić i vratar Ivan Vargić su predstavili domaći plavi, gostujući bijeli te vratarski dres.

Igrači su se družili s navijačima, fotografirali i dijelili autograme nakon čega su otišli na prijem kod gradonačelnika Vojka Obersnela. Gradonačelnik Rijeke tom im je prigodom dodijelio 10 tisuća kuna za kupnju lopti za omladinski pogon, a za uzvrat je dobio fotografiju slavlja nakon pobjede na Stuttgartom.

Riječani će nove dresove pokazati u petak na Kantridi kada ih očekuje utakmica s Dinamom u Superkupu.

>> Mamiću je draže da se igra jedna utakmica u Rijeci, a evo i zašto!

Foto: Goran Kovacic/pixsell

Komentara 2

GL
gladiatus61
19:07 08.07.2014.

crveni vam najviše leži...

RE
rene
08:51 09.07.2014.

ne mogu vjerovati da novinar ne zna da su bijeli dresovi domaći a plavi gostujući!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije