Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanje na 13.5.1990.

Igrači i BBB upalili svijeće za pale navijače

Dinamo
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/11
13.05.2015.
u 19:20

Mirko Barišić, Zdravko Mamić i cijela prva momčad sa stručnim stožerom su se polaganjem vijenca i paljenjem svijeća poklonili svim palim navijačima u Domovinskom ratu

Prije 25 godina u Maksimiru se nije odigrala utakmica između Dinama i Crvene zvezde, što mnogi nazivaju i početkom kraja SFRJ.

Točno u podne navijači zagrebačkog nogometnog kluba Dinamo upalili su svijeće i položili vijence na spomenik palim pripadnicima BBB-a i svim navijačima modrih koji su izgubili živote u Domovinskom ratu.

U popodnevnim satima to su učinili i čelnici maksimirskog kluba predvođeni predsjednikom Mirkom Barišićem i izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem, pripadnici radne zajednice te nogometaši koji danas nose Dinamovu majicu.

>>Premijer Srbije o neredima na Maksimiru: Prije utakmice smo pretukli vođe BBB-a

>>'Boban nam je u svlačionici pokazao masnice, strahovali smo ima li mrtvih...'

Komentara 2

DA
Djeca_Arbata
20:24 13.05.2015.

Hrvatska iznad svega

DI
Diosiario
19:28 13.05.2015.

Eno onaj tzv. HTV vrijeđa sve žrtve Domovinskog rata lažima da je na današnji datum počeo rat. To je najveća sramota te sramotne televizije. Namjerno se falificira povijest, s željom da se sve izrelativizira i prikaže kao tučnjava nekih navijača. Gospodo, pravi rat je bio puno više od nogometne utakmice i tučnjave navijača koja je usput prava kamilica prema nekim tučnjavama koje smo doživjeli na utkamicama hrvatske lige, recimo finale kupa 2001. godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije