Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesus Navas

Igrač koji nas je izbacio s Eura već dugo se bori s depresijom

jesus navas
Huebner/Pixsell
19.06.2012.
u 09:00

Sevillin ofenzivni veznjak Jesus Navas novi je španjolski junak nakon pobjede nad Hrvatskom 1:0 u kojoj je zabio jedini pogodak

U moru loših kritika kojima su obasuti španjolski reprezentativci zbog svoje igre protiv Hrvatske, izuzeti su samo Jesus Navas i Iker Casillas. Realov vratar opisan je kao Furijin anđeo spasitelj nakon što je obranio udarac glavom Ivana Rakitića.

No, Sevillin ofenzivni veznjak sada će definitivno postati jedan od najomiljenijih likova u Andaluziji. Manje je poznat podatak da se ovaj sjajni hitri veznjak već godinama bori s depresijom i panično-anksioznim poremećajem. Taj poremećaj nerijetko se pojavljivao kad je sa svojom momčadi često putovao, odnosno izbivao iz rodne Seville.

Tako je jedno vrijeme igrao samo domaće utakmice, a propustio je i Sevillino putovanje u Sjedinjene Američke Države. Poslije je ipak počeo putovati na gostujuće utakmice kako bi se riješio tog poremećaja. Zbog tih ga problema u Sevilli posebno tretiraju, a treneri bi mu predviđali mnogo veću karijeru da nema taj poremećaj. Zbog svih tih je problema pod posebnim nadzorom liječničke službe u španjolskoj reprezentaciji i na ovom Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj.

Nerijetko je Navas na proteklim okupljanjima španjolske reprezentacije iz čista mira osjetio potrebu da jednostavno otputuje kući u Sevillu. Za Hrvatsku bi možda bilo bolje da ovaj omaleni hitronogi ofenzivni veznjak nije ni došao na Euro... Navasov stariji brat također je prošao Sevillinu omladinsku školu, no u prvoj je momčadi odigrao samo nekoliko utakmica. U karijeri je igrao uglavnom po drugoligaškim klubovima.

Komentara 2

MA
maxxxx
09:24 19.06.2012.

ni 0:0 nam ne bi pomoglo, tako da nas nije on izbacio, nego to što mi nismo zabili, prije nas je izbacio Casillas, da ne kažem Rakitić

SL
slo2012
11:58 19.06.2012.

EUJanez govori za sebe. Slovenski navijači pozdravljamo hrvatsku repku i čestitamo na 3 odlične utakmice! Zaista je šteta što niste išli dalje, ponajviše što su prošle neke puno lošije momčadi (Grčka, Češka...)! Ako ne bi bio ovaj EP u Poljskoj i Ukrajini (pa su te 2 momčadi bili nositelji) imali bi lakšu skupinu i sigurno bi prošli u četrtfinale, a od tad dalje znamo da je sve moguće ... Pozdrav iz SLO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije