Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KONTROVERZA

Igrač Barcelone priznao: Napravio sam jedanaesterac!

Di Maria Mascherano
Foto: Reuters
1/9
09.03.2017.
u 16:43

- Bilo je kontakta s Di Mariom. Neću lagati o tome, očito je tu riječ o prekršaju - rekao je Mascherano

Puno se prašine podignulo nakon sinoćnje šokantne utakmice između Barcelone i PSG-a. Katalonska je momčad slavila sa 6:1 te je tako nadoknadila 0:4 iz prve utakmice i prošla u četvrtfinale Lige prvaka.

Jedna od najspominjanijih osoba nakon utakmice je sudac Deniz Aytekin. Dok jedni tvrde da je Nijemac pogurao Barcelonu, drugi su uvjereni da je sve čisto i da dobro odradio posao.

No, izjava Javiera Mascherana baca novo svjetlo na ovaj susret. Naime, branič Barcelone priznao je da je napravio prekršaj za jedanaesterac kojega Aytekin nije sudio.

Dogodilo se to u 85. minuti utakmice kada je ofenzivac PSG-a Di Maria nakon kontre išao sam na Ter Stegena pri vodstvu Barcelone 3:1. Argentinac je mogao sve riješiti, ali je promašio čitava vrata s Mascheranom za leđima. Branič Barcelone priznao je da je napravio prekršaj iako se čini da je do kontakta došlo nakon što je Di Maria uputio udarac.

- Bilo je kontakta s Di Mariom. Neću lagati o tome, očito je tu riječ o prekršaju - rekao je Mascherano, a prenosi AS.

Nakon ovoga promašaja uslijedila su tri gola Barcelone u sedam minuta za najveći preokret u povijesti Lige prvaka.

>> O ovome bruji cijeli svijet: Je li sudac pomogao Barceloni?

Je li ovo trebao biti jedanaesterac za PSG?

Komentara 11

Avatar peet
peet
17:40 09.03.2017.

Ma nema vezeeeeeee. Beusan i Jelicic su rekli da je sve ok. Oni vide samo penale sudjene za Dinamo. Smijeh od strucnjaka.

NE
nevažnost
17:52 09.03.2017.

Nevjerojatno, čovjek sam kaže bio je penal, ali ne, ovi koji su stotinama km dalje znaju bolje zato jer su se jednom davno zaljubili u klub koji je pod krojfom igrao najljepši nogomet i koji je bio simbol katalonske opstojnosti. Ima Real Madrid u Madridu i Barceloni.

DU
Deleted user
17:47 09.03.2017.

Bože, koja smo mi pametna nacija! Nogometnih stručnjaka ko mrava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije