Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR PAMIĆ:

Što reći o čovjeku kojem je ispadanje iz lige najveći uspjeh?

Igor Pamić
Goran Kovačić/Pixsell
03.06.2015.
u 13:21

- Gore od ovog dosad ne može, to je bila čista improvizacija. Da nije bilo dva, tri čovjeka, tko zna kako bi se sve razvilo. Mislim da će dolaskom novih ulagača biti puno bolje - kazao je Pamić

Nastavlja se medijski rat između Igora Pamića i imenjaka mu Štimca. Bivši hrvatski izbornik je izjavio da Istra, nakon povlačenja Sesveta iz kvalifikacija za Prvu HNL, zaslužuje ostanak u ligi samo zbog infrastrukture. Nije se dugo čekalo na oštar odgovor.

- A što reći o čovjeku kojem je najveći uspjeh ispadanje sa Zadrom u 2. ligu - rekao je Pamić za 24sata.

Istra je dobila nove vlasnike, umjesto Mihaila Ščeglova to su odvjetnik Michael Glover i društvo. Isti oni koje je Hajduk odbio prije dvije godine.

- Gore od ovog dosad ne može, to je bila čista improvizacija. Da nije bilo dva, tri čovjeka, tko zna kako bi se sve razvilo. Mislim da će dolaskom novih ulagača biti puno bolje.

Pamić možda neće biti toliko sretan, ako se ispune glasine o dolasku Krune Jurčića za trenera.

>> Štimac napustio konferenciju nakon burne rasprave s Pamićem!

Komentara 7

ED
europski dinamo
22:14 03.06.2015.

Sramotno je da se Istrin ostanak u ligi pripisuje odnosu sa Mamicem. Istra je DALEKO najosteceniji klub dok se Zadru dolaskom Stimca daje 10 bodova sudackim greskama. Realna razlika je 15-20 bodova u korist Istre. Podrska Pamicu.

BU
budagigo
21:53 03.06.2015.

Jurčić je trenerčina samo takva.ono što je dinamo odigrao u zagrebu protiv malmoa je bio presing svijetske klase kakav na maksimiru dugo nije viđen.

NA
Nale50
21:44 03.06.2015.

..Igor Pamić je čovjek i gospodin...kapa dolje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije