Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA USKORO

Ibri i društvu prijeti oduzimanje bodova i zabrana nastupa u Europi?!

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
26.03.2014.
u 12:58

PSG-u zbog kršenja financijskog fair-playa prijeti oduzimanje bodova u Le Championnatu, kao i zabrana nastupanja u Uefinim natjecanjima. Ipak, čini se kako će bogati pariški klub dobiti samo upozorenje

Aktualni prvak i trenutno vodeća momčad Le Championnata, PSG, mogao bi se naći u problemima jer je prekršio financijski fair-play, piše L'Equipe.

Naime, predsjednik PSG-a Nasser al-Khelaifi i izvršni predsjednik Jean-Claude Blanc već su bili u razgovoru u sjedištu Uefe nakon čega su napravljene i dvije inspekcije u pariškom klubu, kojima je utvrđeno da PSG više potrošio nego što je zaradio u jednoj sezoni.

PSG-u zbog toga prijeti oduzimanje bodova u Le Championnatu, kao i zabrana nastupanja u Uefinim natjecanjima. Ipak, čini se kako će bogati pariški klub dobiti samo upozorenje.

Kakva će biti odluka znat će se krajem travnja ili početkom svibnja.

>> Navijač utrčao na teren, Ibrahimović ga zagrlio i dao mu dres

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije