Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljen Škotima

Ibrahimović: Volio bih karijeru završiti u Celticu

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
29.12.2013.
u 16:58

- Larsson je mogao igrati u bilo kojem europskom klubu, ali nakon igranja na Celtic Parku, jasno mi je zašto je ostao tamo

Napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović sve je iznenadio kada je rekao u kojem bi klubu volio završiti karijeru.

- Celtic je klub s velikom tradicijom, svaki vrhunski nogometaš volio bi tamo završtiti svoju karijeru. Kako da čovjek ne poželi igrati pred takvim navijačima svaki vikend?, pita se Ibrahimović.

Jedna od legendi Celtica je njegov sunarodnjak Henrik Larsson, od kojeg je i dobio informacije o klubu.

- Larsson je mogao igrati u bilo kojem europskom klubu, ali nakon igranja na Celtic Parku, jasno mi je zašto je ostao tamo. Nikada u životu nisam doživio atmosferu na stadionu kao u Glasgowu, zaključio je Ibrahimović.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
21:31 29.12.2013.

sigurno je da igrači obožavaju živu publiku i to ih goni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije