Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ibrahimović: Volio bih gledati reprezentaciju bivše Jugoslavije, bila bi to sjajna momčad

Ibrahimović
NPH/Pixsell
22.12.2013.
u 13:51

- Mislim da bi to bila sjajna momčad. Volio bih vidjeti sve zemlje kao što su Srbija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina u jednom jer imaju odlične igrače - rekao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović sa Švedskom neće nastupiti na Svjetsko prvenstvo, no raduje se što će u Brazilu igrati Bosna i Hercegovina, zemlja iz koje su njegovi korijeni.

- Jako mi je drago što se Bosna i Hercegovina prvi put u povijesti plasirala na Svjetsko prvenstvo. U bivšoj Jugoslaviji su teška vremena pa su ovakvi uspjesi veliki događaji za svaku od tamošnjih zemalja - rekao je Ibrahimović za Fox.

Ibrahimović bi volio gledati reprezentaciju bivše Jugoslavije.

- Mislim da bi to bila sjajna momčad. Volio bih vidjeti sve zemlje kao što su Srbija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina u jednom jer imaju odlične igrače.

Švedski napadač neće igrati na Svjetskom prvenstvu, ali će gledati utakmice.

- Sigurno ću gledati neke utakmice, ali neću juriti kući da sjednem ispred televizora i gledam utakmicu. Ako mijenjajući programe naletim na utakmicu, pogledat ću je i svakako da ću navijati za svoje suigrače. Ako netko od njih pobjedi bit ću sretan kao da sam i ja igrao.

>> Ibra se usporedio s vinom pa ispalio: Mediji izmišljaju da sam arogantan

Komentara 25

DA
dario2612
14:46 22.12.2013.

a da se Austro-Ugarska nije raspala koja bi to reprezentacija bila. ili tek Rimsko Carstvo, nitko ga ne bi zaustavio

Avatar Topgen
Topgen
14:20 22.12.2013.

Ibra , znas li ti da u drzavnoj tvorevini sto se zvala Juga u repki su igrali 90% Srbi , jer su ih raznorazni Miljanici i Obradovici iz FSJ-a morali prodati. Ne vjerujem da bi ti tu imao mjesto jerr bi te , uprkos talentu , malo unistila Bosna , malo vise 'selektor'. Sjecam se Asima Ferhatovica , Haseta, iz Sarajeva. tip kao ti, ako ne i bolji igrac, ali nije niti jednom zaigrao za repku. Izuzetak je bio Safet Susic.

IS
istri
14:16 22.12.2013.

ako ne zelis neprijatelje onda ne spominji ime:jugovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije