Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan

Ibrahimović već zabio tri gola: Još nisam ni blizu svoga maksimuma

\'AC Milan\'s Zlatan Ibrahimovic (C) and Clarence Seedorf (R) celebrate a goal against Ajax Amsterdam during their Champions League Group G soccer match in Amsterdam September 28, 2010. REUTERS/Toussa
Reuters
30.09.2010.
u 08:27

Zlatan Ibrahimović vratio se na stadion na kojem je počeo njegov zvjezdani put. Milanov napadač postigao je pogodak koji je Milanu donio remi (1:1) u susretu s Ajaxom.

Ibro je, baš kao i Clarence Seedorf, također bivši kopljanik, toplo dočekan u Amsterdam Areni. Bio je to njegov treći pogodak u Ligi prvaka ove sezone.

– Remi je odličan rezultat, a dobar je osjećaj kada možete pomoći svojoj novoj momčadi odmah nakon dolaska. Još nisam ni blizu svoga maksimuma, no na pravom sam putu – kazao je Ibrahimović.

Milan se ove sezone previše oslanja samo na Ibru. Vezni red još nije izbalansiran.

– O tome morate pitati trenera Allegrija – istaknuo je Ibrahimović.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:06 30.09.2010.

Ibra: Nisam blizu maksimuma kakav su za vrijeme World Cupa 2010 u JAR dostigli Švicarci Petrich i Rakitich, Brazilac Eduardo i Australac Joseph Simunich. Ti dečki su igrali bez greške, bez napora i onako suptilno smireno za svoju novu repku sa Balkana dok su se njihovi sunarodnjaci na World Cupu mučili, griješili i umorili za svoje rođenjem prave reprezentacije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije