Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamova skupina
Povratak na članak

Ibrahimović u Zagreb dolazi dizati samopouzdanje

Nesreća je zagrebačkog Dinama što je PSG izgubio u Portu i u sljedećem kolu dolazi u Maksimir na popravni

Komentari 5

DU
Deleted user
12:08 05.10.2012.

Junaci , ne samo PSG nego se nitko ne mora brinuti zbog Dinama kad ima najgore novinare i najgore "navijače" BBB , prvi su napravili najnegativniju atmosferu oko nekog kluba dosad zabilježenu u svijetu a drugi svojim divljaštvom i antinavijanjem odbijaju i ono malo navijača na stadionu koji se novinarima usprkos ipak pojave

VL
NO
Nož
14:00 05.10.2012.

"Dolazi sa Zlatanom Ibrahimovićem, koji je u dresu švedske reprezentacije sam pobijedio Hrvatsku. A ta Hrvatska ipak je znatno bolja od Dinama." Čitam i smijem se,Kažu Hrvatska ipak znatno bolja od dinamo a ibrahimovic je sam pobjedio hrvatsku hahahahha.Pa kakoo ce tek onda biti sa dinamom??

VL
DD
djuro.djuric234
14:51 05.10.2012.

dobar je dinamo, ali neće ga sreća kao bate borisov,hahaha

VL
FU
fullmark
14:52 05.10.2012.

Joj Don Kihot ne kenjaj. Sad kad nema bojsa na tribinama, nisam nešto primjetio očeva s djecom i majki koji prije od straha su zaobilazili stadion. Prvi i jedini krivacje Mamić koji je doslovno privatizirao klub i služi mu samo zbog privatnihg interesa. I to je jedan i jedini razlog, a sve ostalo drugo o BBB-ima je kuhinja Čička i njegovog HHO-a. Sjeti se ko je sjedio po povratku iz Maribora iza Mamića i Šukera u autobusu?

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
11:20 06.10.2012.

Sramota da se ovako izruguje s Dinamom, ako god prošlo oni igraju Ligu prvaka, a koliko je jakih klubova i prvaka jačih liga od hrvatske ispalo u pretkolima. Dinamo je napravio veliku stvar, i bilo bi pošteno da i navijači konačno dođu na utakmicu i prestanu izmišljati gluposti, Mamić kakav je da je, sposoban je menadžer i zna dobro prodati igrače i zaraditi novac. Ne znam je li Hajduk zaradio toliko novca od transfera - Mamić je prodao stopera Lovrena za više novaca nego što je Hajduk dobio za sve svoje glavne "zvijezde"! Sve je to jal i ljubomora, kod nas čovjek ne može biti uspješan da se ne pojavi 10 drugih koji pljuju po njemu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.