Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Parizu

Ibrahimović: PSG je bio bolji od Chelseaja

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
04.05.2014.
u 14:54

- Moram biti iskren i reći da je dolazak u Pariz bio veliki korak za mene. Imam ugovor još dvije godine i nadam se da ću ostati ovdje.

PSG je ove sezone došao do četvrtfinala Lige prvaka, a onda je ispao od Chelseaja. Zlatan Ibrahimović, najbolji igrač Parižana, igrao je u prvoj utakmici, a uzvrat je propustio zbog ozljede.

- Bio sam frustriran i ljut zbog toga. Uvijek se pitate "što bi se dogodilo da sam ja bio tamo". Gledao sam utakmicu sa strane i moj je dojam da smo bili bolji od Chelseaja, rekao je Ibra i dodao:

- Nedostajalo nam je samo da izdržimo još tri minute. Za mene je do upozorenje. Mislim da smo iz toga dosta naučili i da ćemo sljedeće godine biti još bolji u Ligi prvaka.

Ibrahimović ne razmišlja o odlasku iz Pariza.

- Volim Pariz. Otkako sam stigao ovdje, svi se brinu za mene. Moram biti iskren i reći da je dolazak u Pariz bio veliki korak za mene. Imam ugovor još dvije godine i nadam se da ću ostati ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije