Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Ibrahimović prihvatio uvjete koje mu je ponudio PSG

Zlatan Ibrahimović
Reuters
12.07.2012.
u 18:30

Prema pisanju uglednog L`Equipa, Ibrahimovićev agent nalazi se u Parizu i pregovara s Leonardom, sportskim direktorom PSG-a

Iako je Zlatan Ibrahimović često naglašavao da neće napustiti Milan, čini se da ipak nije tako. Nakon što je PSG ponudio 65 milijuna eura za njega i Thiaga Silvu, a Milan prihvatio ponudu, čini se da se i švedski napadač predomislio.

Naime, prema pisanju uglednog L`Equipa, Ibrahimovićev agent nalazi se u Parizu i pregovara s Leonardom, sportskim direktorom PSG-a. Navodno su se uspjeli usuglasiti i dogovoriti te je dolazak Ibrahimovića u Pariz sve izvjesniji.

Ključne riječi

Komentara 5

NI
Nini istrijan
18:41 12.07.2012.

Sam po sebi transfer nije problem nego njegova godisnja placa.U Milanu ima 12 milijina eura neto godisnje a PSG mu nudi "samo" 8,5 milijuna.

FR
Freedooom
18:54 12.07.2012.

uskoro ce mnogi klubovi da dozive sudbinu Rengersa

DR
dragogera
20:01 12.07.2012.

e sad bogami pariz postaje ozbiljan tim,ako im jos dodje modric ,moze se reci da konkuriraju za osvajanje lige prvaka.usto tiago silva je medju 3 najbolja odbrambena na svjetu,ako ne i najbolji.takvu kombinaciju brzine i postavljanja jos nisam vidio niti kod jednog odbrambenog.odi luka u pariz,kod murinha se igra ubi,nabi,opet ti nece pasati.kako takav veeeliki klub kao real moze pod cijenu rezultata promijenit ideologiju igre.neshvatljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije