Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Portugala

Ibrahimović novinaru: Upravo pričate s Bogom

Ibrahimović
Foto: NPH/Pixsell
15.11.2013.
u 17:21

Oči svjetske javnosti uperene su u tu utakmicu jer jedan od velikih majstora, Ibrahimović ili Cristiano Ronaldo, neće igrati u Brazilu.

Zlatan Ibrahimović u dobrom raspoloženju čeka susret Švedske i Portugala u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Oči svjetske javnosti uperene su u tu utakmicu jer jedan od velikih majstora, Ibrahimović ili Cristiano Ronaldo, neće igrati u Brazilu.

Novinara švedske televizije Tv4 zanimalo je stoga Ibrahimovićevo mišljenje o tome tko će proći na SP.

– To samo Bog zna – odgovorio je Ibrahimović.

– Hm, njega je malo teško pitati – rekao je novinar, na što mu je Zlatan uzvratio:

– Upravo pričate s njim...

Komentara 15

UF
ufrm
18:17 15.11.2013.

Ne samo sto je bezobrazan nego je i glup.

ZE
Zepcanac
18:05 15.11.2013.

Ibra kako sebe mozes upredivati s Bogom? Si ti puko ili si drogue uzo? sto mi stvarno nije to jasno, Hoda je hoda pa nije rekao daje Alah, Katolicki svecenik nije rekao daje Bog iako void crkv u katolicku I I Pravoslavni svecenik koji void pravoslavnu religiji nikad tako nesto nije rekao kao ti Ibra. toje izvan svako pameti i nenormale. nazalost.

MB
max_brod
18:22 15.11.2013.

Prepotentna budala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije