Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatan veličanstveni

Ibrahimović: Možda ću sad Englezima biti dobar kao i Messi

Zlatan Ibrahimović
Reuters
15.11.2012.
u 10:39

– Vidio sam braniča kako uklizava i u tom sam trenutku htio viknuti "ne", ali lopta je ipak ušla u gol

Zlatan Ibrahimović u velikoj je formi, u posljednje vrijeme gotovo da sam pobjeđuje protivnike. Protiv Dinama je imao četiri asistencije, a jučer je Englezima zabio četiri pogotka.

– Sjećam se Lionela Messija prije finala Lige prvaka 2009. Tada je zabio Manchester Unitedu i odjednom su ga Englezi proglasili najboljim na svijetu. Možda će sada i za mene tako nešto reći – rekao je Ibrahimović te opisao svoj četvrti pogodak na jučerašnjoj utakmici:

– Bio sam na travi kad je lopta putovala prema mreži. Vidio sam braniča kako uklizava i u tom sam trenutku htio viknuti "ne", ali lopta je ipak ušla u gol.

Komentara 1

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
10:58 15.11.2012.

Jedini i najbolji bosanski izvozni proizvod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije