Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APOTEKARI Vs. SVEĆENICI

Ibrahimović lovi svoj prvi pehar u Ligi prvaka

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.02.2014.
u 10:40

– Zlatan ima senzacionalnu tehniku i brzinu, predvodi veliku momčad, no nije svemirac i zbog njega me glava ne boli

Zvijezda PSG-a Zlatan Ibrahimović jedan je od onih koji će ove godine nastupiti tek kao ‘predgrupa’, jer njemu će klupsko natjecanje biti maksimalan doseg. Umjesto proljeća u Brazilu, on će u Stockholmu pred TV-om u kafiću vrtjeti skupocjene runde.

– Zabio sam osam golova dosad u Ligi prvaka i odlučan sam odvesti PSG na vrh. Nisam uspio osvojiti Ligu prvaka s Barcelonom, Juventusom, Milanom, Interom i Ajaxom i želim to učiniti sada. Naš pariški projekt traje dvije godine, momčad ima potencijal, kvalitetni smo i blizu cilja – kaže Ibrahimović.

Danas su mu 32 godine, a od debija je prošlo više od 11. Zabio je za Ajax oba gola protiv Lyona (2:1).

– Zapamtio sam pjesmu Lige prvaka, kao i zastave Ajaxovih navijača. No, sjećam se da sam trčao kao lud od gola do drugog dijela tribina kako bih slavio sa svojim prijateljima koji su me došli gledati – dodaje Ibrahimović, koji je švedsko mjesto na SP-u izgubio u srazu s Portugalcem CR7, a skupa su zabili u LP-u 13 golova ove sezone, više od bilo koje momčadi! Na putu prema vrhu Europe prvi će ga dočekati Bayer. A zaustaviti bi ga sada trebao dečko rođen u Dubrovniku Emir Spahić, kapetan BiH i bivši nogometaš Zagreba.

– Zlatan ima senzacionalnu tehniku i brzinu, predvodi veliku momčad, no nije svemirac i zbog njega me glava ne boli – kaže branič Spahić, kojeg nisu impresionirali Ronaldo ni Messi. Spahić je i jedini koji igra za Bayer, a da je u karijeri PSG-u zabio gol!

Poznati bundesligaš, inače, daje “malo mlijeka” – osvojio je Kup Uefe 1988. i Njemački kup 1993. Usto, “svećeniku” Ibrahimoviću godine idu, nabrusio se na trofej i “apotekari” će ga teško zaustaviti. Aspirin tu ne pomaže mnogo...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar adko49
adko49
13:47 18.02.2014.

Bolji od sve i jednog na Balkanu.

AN
Andreeejjj
20:24 18.02.2014.

*Topgen* IBRA je Englezima zabio 4 komada (i to kakve) u 1 tekmi i tko im je to još uradio ikada!?!? Pojma nemaš!!!

Avatar Topgen
Topgen
11:31 18.02.2014.

Kao sto netko rece , Ibra je veliki igrac za ... male tekme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije