Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan

Ibrahimović i Onyewu potukli se na treningu

\'AC Milan\'s Zlatan Ibrahimovic (C) and Clarence Seedorf (R) celebrate a goal against Ajax Amsterdam during their Champions League Group G soccer match in Amsterdam September 28, 2010. REUTERS/Toussa
Reuters
06.11.2010.
u 11:54

Jedan običan trening Milana skoro je završio tučnjavom. Zlatan Ibrahimović strahovito je nagazio suigrača Onyewua, nakon čega je došlo do međusobnog naguravanja, a trener Allegri je morao prekinuti trening.

Zlatan Ibrahimović još je jednom pokazao da je briljantan nogometaš, ali čudnog karaktera.

Na običnom treningu Milana, Ibrahimović je divlje nagazio Onyewua nakon čega je krenula svađa, razmijenili su i udarce šakama, a zbog svega je Massimilijano Alegri odlučio prekinuti trening.

- Sukob je bio žestok, ali je završen. Ibro i Oguchi kasnije su se pomirili. Puno mi je draže kada su igrači napaljeni na treningu, nego kad se dosađuju - rekao je glavni operativac Milana Adriano Galliani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije