Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest

Ibrahimović: Guardiola prema meni nije bio čovjek

\'AC Milan\'s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic reacts against Bari during their Italian Serie A football match on March 13, 2011 in San Siro stadium in Milan . AFP PHOTO / OLIVIER MORIN\'
AFP
08.04.2012.
u 15:04

- Kada sam otišao iz Barcelone, otišao sam iz najbolje momčadi na svijetu. No, otišao sam iz kluba u kojoj je bila osoba s kojom sam imao problema - kazao je Zlatan Ibrahimović za nogometni časopis Four Four Two

Milanov napadač Zlatan Ibrahimović ponovo se obrušio na Barcina trenera Pepa Guardiolu. Šveđanin je napustio katalonski klub nakon samo jedne sezone. 

- U to vijeme kada sam napuštao Barcelonu razmišljao sam kako Guardiola nije čovjek i ne želi mi reći u čemu je problem. Mjesecima sam tražio odgovor, ali nisam našao niti jedan. Rekao sam sebi: Ovo je sr…e, to mi ne treba u životu. Ostao sam čovjek i otišao iz kluba - kazao je Ibrahimović u intervjuu za Four Four Two.

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:42 09.04.2012.

Barcelona je tim, a ti i to sa svojim balkanskim sra***njima, kao i Balotelli svojim africkim,....to nemozete shvatiti. Lik je genije sto te je prodao,...za razliku od Mancinia koji je izgubio sezonu, a vjerojatno i posao zbog ogromnog ega balavca Balotellija.

BO
bomba
13:51 09.04.2012.

Chelsea Lik nije genije kad je za njega dao Etoa i 40 000 000 €. Koji je to genije kad ga je toliko platio i na kraju otjerao.

Avatar toxic alien
toxic alien
12:37 11.04.2012.

Ibrahimovic jednostavno ne shvata da on nije igrac za Barcelonu. On je jedan od najprecijenjenijih igraca danasnjice. Najveca Guardiolina greska nije to sto ga je potjerao, nego sto ga je uopce doveo, i prosuo velike novce i pustio daleko boljeg igraca da ode iz kluba. Cak i Torres izgleda kao dobra kupovina u poredjenju s njim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije