Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATAN IMA 22 TROFEJA

Ibra želi biti najtrofejniji: On ili ja moramo otići, jer je ovo loše za moj ego

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.05.2014.
u 18:59

- Maxwell ima više trofeja. Bit će ispred mene sve dok smo obojica u PSG-u. On ili ja moramo otići, jer je ovo loše za moj ego - rekao je u šali Zlatan.

Napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović odgovarao je na pitanja čitatelja France Footballa, a posebno treba istaknuti jedan odgovor koji je vezan uz njegovog sina.

- Sin mi je stigao iz škole i rekao mi je kako mu prijatelji govore da je Messi najbolji na svijetu. Ja sam ga pitao što on misli, a on je odgovorio kako sam ja najbolji - rekao je Šveđanin.

Ibra je otkrio i kako je brazilski Ronaldo za njega najbolji na svijetu.

- Ronaldo je najkompletniji nogometaš svih vremena. Također, tu je i van Basten, ali ako se moram odlučiti za jednog, to je Ronaldo.

Osvrnuo se Ibrahimović i na činjenicu kako nije najtrofejniji igrač PSG-a, iako je u karijeri osvojio 22 trofeja.

- Maxwell ima više trofeja. Bit će ispred mene sve dok smo obojica u PSG-u. On ili ja moramo otići, jer je ovo loše za moj ego - zaključio je u šali Zlatan.

>> Pogledajte Ronalda, Ibrahimovića i ostale u sjajnoj reklami

Ključne riječi

Komentara 2

CA
carpediem
19:33 02.05.2014.

Opa nesto suska mozda bi mogo Ibra od ljeta zaigrat u Borusiji Dortmund barem bi mogo igrati protiv njegovig omiljenog prijatelja Pep Guardiole jer njega posebno obozava

MA
marlboro69
21:10 02.05.2014.

ibro dodi na maximir! garantirano najvise trofeja uzimas tamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije