Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT SE NASTAVLJA

Ibra: Pep je kukavica, Hoennes: Ibra je ogorčena primadona

zlatan ibrahimović
Reuters/PIXSELL
30.09.2013.
u 11:56

- Ibrahimović nikad nije prebolio odlazak iz Barcelone, a nijedan klub nikad nije bio zadovoljan s njim - rekao je predsjednik Bayerna

Rat Zlatana Ibrahimovića i Pepa Guardiole, po svemu sudeći, vodit će se dok god švedski reprezentativac bude imao dar govora.

U intervjuu za njemačke medije Ibrahimović je opet iskoristio priliku da uputi koju ružnu riječ na račun španjolskog trenera koji ga je svojedobno u Barceloni izostavljao iz momčadi te birao Lea Messija.

- Pep Guardiola je sjajan trener, ali loš čovjek i kukavica. Mene je žrtvovao zbog Messija, a nije mi imao hrabrosti to reći nego me ignorirao.

Da još 'pojača' svoje riječi, Ibra je nahvalio Guardiolinog ljutitog trenerskog suparnika:

- Jose Mourinho je pravi trener i čovjek za kojega su igrači spremni umrijeti na terenu. Suočavao se s problemima i igračima različitih karaktera, a Guardiola izbjegava klubove s takvim igračima.

Upitan je Zlatan bi li zaigrao za Bayern.

- Da, ali ako Guardiola ne bude trener.

Ovaj put mu nije odgovorio Pep već predsjednik Bayerna Uli Hoeness.

- Ibrahimović je ogorčena primadona. Nikada nije prebolio odlazak iz Barcelone. Mi u Bayernu imamo potpuno drugačije mišljenje od Zlatana. Jako smo zadovoljni s radom našeg trenera.

Napadač PSG-a o transferu u redove Bavaraca ne mora razmišljati s obzirom da ga u Bayernu ne žele.

- Niti jedan klub nikada nije bio zadovoljan s Ibrahimovićem, on sa sobom uvijek donosi probleme - dodao je Hoeness.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije