Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLASTICA LIGE PRVAKA

Ibra: Ne znam hoću li Pepu pružiti ruku!

\'19.10.2010, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, ESP, UEFA CL, Real Madrid vs AC Milan, im Bild Milan\'s Zlatan Ibrahimovic  (Foto © nph/Alvaro Hernandez) *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorheri
Pixsell
27.03.2012.
u 18:41

Pep Guardiola sutra će strahovati od Ibre koji je u talijanskom prvenstvu zabio 22 gola

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović u Milanovom dresu zaigrat će sutra protiv svog bivšeg kluba Barcelone, a posebno će zanimljiv biti susret s njemu “omiljenim” trenerom Guardiolom.

– Imamo burnu prošlost, ne znam hoću li mu stisnuti ruku. Normalno da imam veliki motiv protiv Barce, uostalom, bivši predsjednik kluba Joan Laporta rekao je da sam mu bio najgora kupnja u životu – rekao je Šveđanin i dodao kako ima motiv više.

Naime, predsjednik katalonskog kluba Laporta jako mu se zamjerio izjavom da mu je on najgora kupovina u povijesti.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
18:59 27.03.2012.

Nećeš mu pružiti ruku, ali ćeš se pozdraviti s Ligom prvaka!

HR
hrvatin
15:09 29.03.2012.

Zlatan ibrahimovic je trenutno najbolji napadac na svijetu i kao takav bi koristio svakom timu,pa tako i Barceloni.Taj predsjednik Barcelone koji je izjavio da mu je on bio najgora kupnja,nema puno veze sa nogometnim znanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije