Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov Argentinac

Ibañez: Odlazim, ali odbit ću poziv svoje Boce

'24.02.2012., Zagreb - Trener Dinama Ante Cacic najvaljuje utakmicu s NK Karlovac i igrac Luis Ibanez prima nagradu Sportneta za najkorisnijeg igraca MAXtv prve lige u jesenskom djelu sezone 2011/2012
'Marko Prpic/PIXSELL'
25.03.2012.
u 19:57

Dinamo je na Ibañezov pogon srušio Varaždin, Argentinac ja postigao prvi i namjestio drugi pogodak, odjednom igra kao preporođen

A prije samo mjesec dana sipao je nezadovoljstvo, sukobio se sa sportskim direktorom...

- Sve je to iza mene. Dobro sam iskoristio priliku, odigrao dvije posljednje utakmice, i čim dobijete minutažu, raspoloženje vam se promijeni. Međutim, to još ne znači da sam potpuno zadovoljan. Želio bih još više igrati jer znam da mogu dati još više za momčad - kaže opet dobro raspoloženi 23-godišnji Argentinac, ljubimac maksimirske publike.

Prošle zime odbio je potpisati novi ugovor, odluka o odlasku je konačna i ljudi u klubu to prihvaćaju.

- Zvali su me i iz Argentine, najprije iz Lanusa, a potom i iz moje Boce, međutim, povratak u domovinu ipak je posljednja opcija. Iako me na to nagovaraju neki bivši suigrači iz Boce. Velik je to klub, ali ipak dajem prednost Europi.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Ključne riječi

Komentara 11

CA
canon60
21:06 25.03.2012.

Neka ode u neku bolju sredinu jer se ovdje ionako sve raspada. Sto se tice igre - meni je dobar. Izgubi loptu pod faulom na 16 m, padne, digne se , stigne protivnjka , opet mu uzme loptu i pocne novi napad. A neki se samo secu i beru lovu. Sretno Luco.

DU
Deleted user
23:15 25.03.2012.

Lucho mora otići u jaču ligu da ga još malo taktički dotjeraju, a njega bi iskreno radije vidio u reprezentaciji nago Sammira. Mislim da bi on sa svojim dalekometnim šutom umnogome povećao raznovrsnost napada, jer rijetko se koji naš igrač tako često odlučuje na šut izvana a pored toga Lucho ima jak i neugodan šut.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:56 26.03.2012.

Jal baš ljubimac publike, ne bih se kladil al jedna stvar je i više neg poznata - zadnjih pola godine je nekaj odigral, prije toga se baš i nemrem sjetit. Još puno ima za učiti i bit će dobrodošao svugdje jer je solidno brz i još uz to i ljevak. Želim mu sreću mada odlazi, kak sam gore i napisal, taman sad kad je počel nekaj igrat !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije