Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAŠAO IZ ORMARA

Ian Thorpe priznao da je homoseksualac

Ian Thorpe
Francesco Guidicini/News Syndication/PIXSELL
12.07.2014.
u 18:08

Thorpe je na australskoj televiziji Channel 10 poručio da je gay i da je zbog svoje seksualne orijentacije mnogo propatio i bio u depresiji.

Legendarni australski plivač Ian Thorpe otkrio je da je homoseksualac. Thorpe je na australskoj televiziji Channel 10 poručio da je gay i da je zbog svoje seksualne orijentacije mnogo propatio i bio u depresiji.

Thorpe je još 2012. u autobiografiji napisao da ga zanimaju samo žene i da želi osnovati obitelj. Mediji su peterostrukog olimpijskog pobjednika povezivali s brojnim ženama, no očito ga zanima isti spol.

 Intervju će biti emitiran u nedjelju, a Michael Parkinson, novinar koji je razgovarao s plivačem, je rekao da mu je to najbolji interview u karijere te da smatra da je Thorpova seksualnost nikoga ne tiče.

>> Ian Thorpe napustio bolnicu: Optimistični smo

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
08:19 13.07.2014.

jao rasplakati cu se, toliko godina je bio u depresiji!!! strasno, eto sada ce imati svu paznju i biti ce popularan. Jadnog li svijeta, evo ja objevljujem da nisam homoseksualac!!!!! sjajno se osjecam odjednom

DU
Deleted user
18:57 12.07.2014.

Jadan. I sve je to pretrpio u naprednom svijetu koji prihvaca razlicitosti. Ovo ce bit srceparajuci intervju. Kad ne znas sta ces napisati, nadi nekoga tko je priznao da je homic. Ili nesto iz regiona.

MA
matildica
19:31 12.07.2014.

jedino je važno biti homić ili židov sve je drugo luk i voda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije