Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevarant

I Wenger kao Stark: Isprika ako nije bio jedanaesterac

'Arsene Wenger, Manager of Arsenal awaits kick off during the match between West Bromwich Albion and  Arsenal at The Hawthorns in West Bromwich, England on May 13, 2012. AFP PHOTO/IAN KINGTON   RESTRI
'IAN KINGTON'
09.12.2012.
u 15:38

To neće pomoći Wes Bromwichu koji je ostao bez bodova i tko zna kako bi dalje išla utakmica da je u 26. minuti nije otvorio takav jedanaesterac dosuđen domaćinima.

Ako nije bilo prekršaja kad je za nas dosuđen jedanaesterac, onda se ispričavam – kazao je menadžer Arsenala Arsene Wenger nakon što je Arsenal postigao dva pogotka iz jedanaesterca, a prvi dosuđeni nije to trebao biti. Cazorla je odglumio prekršaj.

– Razgovarao sam s njim i kaže da je bilo kontakta, da je izgubio ravnotežu – dodao je Wenger.

No, to neće pomoći Wes Bromwichu koji je ostao bez bodova i tko zna kako bi dalje išla utakmica da je u 26. minuti nije otvorio takav jedanaesterac dosuđen domaćinima.

Komentara 1

CR
crogoon
16:38 09.12.2012.

Tko zna kamo bi utakmica išla da je arsenal zabio jedan od ona tri čista zicera. Glup članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije