Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražena roba

I United želi Rakitića, ali Sevilla ga ne pušta za manje od 40 mil. eura

Ivan Rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
20.12.2013.
u 11:06

– Ugovor Ivana Rakitića traje još godinu i pol. Uopće ne sumnjam da ćemo se dogovoriti s njim. Ako ga netko želi prije toga, njegova odštetna klauzula je 40 milijuna eura – rekao je predsjednik Seville Jose Castro.

Ivan Rakitić ove će zime biti tražena roba na nogometnom tržištu. Jučer se pojavila informacija da je Liverpool za Raketu spreman platiti 40 milijuna eura, a čini se da će se u utrku ubaciti i Manchester United.

O interesu Uniteda pišu engleski mediji, između ostalog i ugledni Guardian. United se ove sezone muči s novim trenerom Davidom Moyesom koji će dobiti novac za zimska pojačanja. No, problem bi mogla biti paprena cijena za hrvatskog reprezentativca – Sevilla ga neće pustiti za manje od 40 milijuna eura.

– Ugovor Ivana Rakitića traje još godinu i pol. Uopće ne sumnjam da ćemo se dogovoriti s njim. Ako ga netko želi prije toga, njegova odštetna klauzula je 40 milijuna eura – rekao je predsjednik Seville Jose Castro.

Rakitić u dresu Seville igra sjajno, a postao je i kapetan. No, jučer je dao naslutiti da je njegov odlazak moguć.

– Igrač nikada ne može sa stopostotnom sigurnošću reći da će ostati u nekom klubu. Nogomet je, između ostalog, veliki biznis. U Sevilli sam već tri godine i u tom se vremenu puno toga promijenilo. Jasno je da nas ne zadovoljavaju prosječni rezultati. Ako nema rezultata i trofeja, frustracija raste – rekao je Rakitić.

>> Liverpool pripremio 40 mil. eura za Rakitića, Stoke već na zimu želi Olića

Komentara 2

PA
parasa
14:54 20.12.2013.

Pa stvarno kako stvari stoje mi ćemo ipak biti prvaci svijeta hahahahaha

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
16:14 20.12.2013.

I United želi Rakitića za drugu ekipu, ali Sevilla ga ne pušta za manje od 40 tisuča kuna a Švicarac Ivan se veseli izazovu igranja utakmice sa NK Maribor na prolječe u nastavku Lige Europa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije