Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon godinu dana

I to je moguće: Messi, Ronaldo i Falcao nisu postigli pogodak!

real,barcelona,lionel messi (1)
Reuters/PIXSELL
05.11.2012.
u 09:13

Messi je ostao prvi strijelac Primere sa 13 pogodaka, drugi je Ronaldo sa 11, a treći Falcao sa 10.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Falcao "ubojice" su pred golom, redovito postižu pogotke i taj nas je trojac navikao da stalno trese suparničke mreže. Međutim, u desetom kolu španjolskog prvenstva dogodilo se čudo. Naime, ni jedan od njih nije postigao pogodak, a to se posljednji put dogodilo 26. listopada 2011., prije više od godinu dana. Otada je prošlo čak 38 kola u kojima je barem jedan od njih postigao pogodak.

Podsjetimo, Real je u ovom pobijedio Zaragozu, Barcelona Celtu, a Atletico je poražen od Valencije. Messi je ostao prvi strijelac Primere sa 13 pogodaka, drugi je Ronaldo sa 11, a treći Falcao sa 10.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije