Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo iznenađenje
Povratak na članak

I svjetski prvaci putuju kućama! Sjajni mađarski vratar potpisao putovnice Dancima

Junak mađarske pobjede bio je Mikler sa 15 obrana pri čemu je obranio sva četiri islandska sedmerca

Komentari 4

Avatar jeremija1
jeremija1
22:43 15.01.2020.

To je to ! Dečki, sad protiv Austrijanci i Čehi treba samo oddelati domaću zadaćicu i za Nijemce se pripraviti. Za razliku od Danske i Francuske, s Njemačkom i Španjolskom smo uvijek znali igrati. Medaljica se smije ! Ajmo, dečki ; odigrajte za Hrvatsku, za sebe, a posebno za Domija Duvnjaka i Zlaju Horvata koji jedini iz one velike generacije nemaju zlatne medalje ! Nek bude baš ova europska kaj fali Baliću i društvu ! Hrvatska !!

VL
DU
Deleted user
20:52 15.01.2020.

Odlicnje vijesti. I ako Hrvatska izgubi sve tekme zaredom opet su bolji na ovome EP od Francuske i Danske sto nije mala stvar!

VL
SK
strogo kontrolirani vlakovi
20:30 15.01.2020.

HINA već dugo, očito je, nema lektora ili je tamo neki uhljeb koji to ne zna raditi. Umjesto da ostalima budu primjer, samo se sramote.

VL
DH
dalibor.hren
22:17 15.01.2020.

Island je Danskoj vratio dio duga...Sjetit će se Danci svojih rezultata na štetu Islanda, ne samo u rukometu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.