Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno za Dinamo

I opet sanjam tisuće te bodre...

Bad Blue Boys
Marko Lukunić/Pixsell
18.03.2011.
u 10:35

Građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo" u borbi protiv, kako kažu iz udruge, nepravilnosti u radu kluba, svoje razočaranje i nezadovoljstvo iskazala je i pjesmom

"Vjerujemo da će pravna država uskoro iz kluba ukloniti sve one koji u
njemu po zakonu ne mogu imati mjesto. Određeni pomaci u tom smjeru već
postoje. Pored toga, očekujemo i odlazak iz Dinama svih članova Izvršnog
odbora i Skupštine koji su zaslužni za jedan od najvećih moralnih padova
kluba u njegovoj povijesti. Dinamo mora biti klub svojih članova, svojih
navijača. Demokratski i zakonit.", istaknuli su iz Zajedno za Dinamo.
Navijači Dinama okupljeni u ovoj inicijativi ističu da ostaju ustrajni u svom bojkotu.

Evo i videa pjesme s riječima:

Ključne riječi

Komentara 10

JJ
juxxy jazz
10:51 18.03.2011.

Rječima jedne druge pjesme jednog engleskog punk benda: We\'re coming back, we\'re coming back We\'re coming back to you We\'re never gonna go away again Hold on a little longer, try a little harder \'Til we\'re arm in arm together to the end So remember, out there somewhere You\'ve got a friend, and you\'ll never walk alone again Don\'t get worried, don\'t get scared We\'re fighting to get there Never doubt we\'re gonna get through We\'re gonna run, we\'re gonna crawl, kick down every wall It won\'t be long we\'re coming back to you Izdržite još malo, Dinamo vratit ćemo se tebi.

TR
traper
10:52 18.03.2011.

A ja sam cijeli život mislio da je Dinamo nogometni klub i da treba pobjeđivati i osvajati titule!? Sad me oni koji su sramotili naciju i klub diljem Europe-nasiljem i divljaštvom podučavaju da je Dinamova funkcija zapravo moralno odgojna SIC!!! Ma možda su u pravu-godinama se tu nekulturnu navijačku bagru tetošilo pa su si umislili da su oni klub.

OB
-obrisani-
00:08 19.03.2011.

,,,Najsigurniji parovi, posjetite http://vaha-bet-tips.blogspot.com/ Nova stranica, novi server, bolja preglednost..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije