Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
conte na mukama

I Marco Veratti se ozlijedio, a upitan je i Gigi Buffon

Antonio Conte
Foto: Press Association/PIXSELL
09.06.2015.
u 23:45

Talijanski izbornik Conte ima problema s ozljedama igrača.

Marco Verratti, vezni nogometaš PSG-a, ozlijedio se na posljednjem treningu talijanske reprezentacije. Još se ne zna težina njegove ozljede, no to bi mogao biti novi problem za talijanskog izbornika Antonija Contea uoči kvalifikacijske utakmice s Hrvatskom u petak (20.45) u Splitu.

Jer, zbog ozljeda Conte je već ostao bez Chiellinija, Criscita, Polija, Barzaglia i Zaze.

No, najveći udarac Talijanima mogao bi biti eventualni izostanak Gigija Buffona, piše Goal. Talijanski mediji pišu da je prema posljednjim glasinama iz kampa reprezentacije vratar jako upitan za utakmicu u Splitu.

Buffon osjeća bol u lijevom laktu i morat će se podvrgnuti dodatnim testiranjima prije odluke o nastupu. Prva zamjena za Buffona je vratar PSG-a Salvatore Sirigu.

– Uigravam formaciju 4-3-3, no još nisam odlučio hoćemo li u njoj igrati već u Hrvatskoj. Naravno, sustav 3-5-2 nam je omiljen, pogotovo kada imamo igrače Juventusa u momčadi. Igra s trojicom ofenzivaca bi više odgovarala El Shaarawyju, Candrevi, Cerciju – kaže Conte.

A kojeg je hrvatskog reprezentativca istaknuo igrač Juventusa Leonardo Bonucci pročitajte na portalu Goal.com.

>>Italija dolazi oslabljena na Poljud, ozlijedili se Barzagli i Zaza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije