Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljena legenda

I Magic Johnson na El clasicu: Navijač sam Messija!

real,barcelona,lionel messi (1)
Reuters/PIXSELL
08.10.2012.
u 19:05

- Morao sam biti na toj utakmici tako da bih jednog dana mogao reći: da, i ja sam u tome sudjelovao

Sinoćnji El clasico koji je završio 2:2 na tribinama su pratile brojne poznate osobe, a jedna od njih bio je i Magic Johnson, peterostruki osvajač NBA prstena s LA Lakersima.

- Morao sam biti na toj utakmici tako da bih jednog dana mogao reći: da, i ja sam u tome sudjelovao. Ipak je to jedna od najboljih utakmica na svijetu - rekao je Johnson te otkrio za koga je navijao:

- Navijač sam Messija! Obožavam ga gledati. Obožavam i sve ono što on i njegovi suigrači predstavljaju na terenu, ali i izvan njega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije