Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna prigoda
Povratak na članak

I kako sada uz nju misliti na Dinamo i utakmicu? Supruga igrača bacila seksi provokaciju

Kevin De Bruyne bi ovih dana ponajviše morao brinuti o vještini zbog koje ga unosno plaćaju jer Manchester Cityju naslov prvaka Engleske izmiče iz ruku

Komentari 5

MI
misidinis
17:34 09.12.2019.

Sve su iste, ove žene nogometaša stvarno su sve iste..............,kao da su sve izašle iz iste štanc mašine. Isti izgled, isti stil oblačenja, iste poze, vjerujem i isti mentalni sklop.

VL
MA
marli
18:24 09.12.2019.

Gold digger, iako će ju varat gdje stigne, itd itd itd... Lažni životi. Skromnost, poniznost i jednostavnost je obrnuto proporcionalno tome.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:32 09.12.2019.

Baš si nekaj spremišlam, završila je prestižni fakultet vu Belgiji, dok dečko igra vu Premierki ona sprema magisterij na Oxfordu.....ma šalim se...

VL
BE
berija
18:10 09.12.2019.

Daj, novinaru... Nađi si dečka.

VL
ZA
zagora
16:38 10.12.2019.

Glavni kriterji ; obilate grudi,duge noge i lijepu straznjicu .i odma si na prvoj stranici u medijima a pamet nije bitna!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.