Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska u Litvi

I farmer Anthony s Novog Zelanda pojačao ragbijaše

Ragbi (1)
Igor Kralj/Pixsell
04.05.2012.
u 14:54

Hrvatski ragbijaši u subotu (12.30 sati) u Vilniusu protiv Litve igraju posljednje, 8. kolo Europskog kupa nacija skupine 2A.

Izbornik Milan Jelavić postavio je težak cilj: pobjedu s četiri polaganja kako bi izborili i bonus bod te izbjegli pretposljednje mjesto i kvalifikacije za ostanak.

- Prije godinu dana od Litve smo u Kranjčevićevoj izgubili s uvjerljivih 12:29, no od tada smo puno napredovali, i blagi smo favoriti u sutrašnjoj utakmici. Pojačanja iz dijaspore puno su nam donijela na kvaliteti – rekao je pomoćni trener Vlado Ursić i dodao:

- Presudna će biti obrana, moramo zaustaviti njihovu fizički moćnu momčad.


Reprezentaciji se u utorak priključio i novozelandski Hrvat Anthony Živković. Igrač je to koji je za Hrvatsku nastupao u slavnim danima hrvatskog ragbija krajem devedesetih.

- Lijepo je opet odjenuti hrvatski dres. Ugodno me iznenadila kvaliteta momčadi – rekao je Živković, koji se u Novom Zelandu bavi vrlo zanimljivim poslom.

- Farmer sam, radim doslovno od jutra do mraka. Nije lako brinuti o 250 krava – objasnio je Živković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije