Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
METLIČIĆ SE OZLIJEDIO

I bez Kallmana i Metličića Ciudad jači od Zagrebaša

Ivano Balić
Marko Jurinec
07.11.2009.
u 19:43

U utakmici 4.kola skupine C Lige prvaka rukometaši Croatia osiguranja Zagreb poraženi su na gostovanju kod Ciudad Reala sa 27:32.

S obzirom kako su odigrali prvih 30 minuta Zagrebaši su mogli biti više nego zadovljni minusom od samo tri pogotka.

Najzaslužniji za podnošljivu razliku bio je Gorazd Škof koji je u prvom poluvremenu nanizao deset obrana. Igrali su Zagrebaši očajno u obrani. Dozvoljavali su kružnim napadačima Ciudada, Jevdokimovu i Aguinagaldeu da postižu lake pogotke za šest metara.

Ivano Balić je u 16. minuti imao već dva isključenja što je značlilo da je za njega igra u obrani postala opasna. Bez obzira što ga je Davis čuvao gotovo oko centra, Ivano je bio raspoložen za igru. Senjanin Maglajlija dobrim dijelom prvog poluvremena “zaboravio” je na Kiru Lazarova kojeg nakon jednog isključenja više nije vraćao u igru.

Nakon što se na početku utakmice ozlijedio Kallman, u 34.minuti ozlijedio se i Pero Metličić koji je uz jake bolove u ramenu, nakon što je pao nakon jednog šuta, izašao iz dvorane.

Sredinom drugog poluvremena Zagrebaši su uspjelipovesti (22:21), no njihovio veselje kratko je trajalo. Bez ideje u napadu Zagrebaši su poklanjali lopte za brze kontre Ciudada i začas je bilo plus šest (31:25). Sljedeću utakmicu Zagrebaši igraju u Kopenhagenu sljedeće subote

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije