Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad Split Hajduku:

'Hvalite se sa 30 milijuna kuna prihoda, e pa vratite nam onda osam'

Hajduk
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
04.10.2014.
u 12:30

Hajduk je produljio ugovor s Antonijem Milićem do 2016. godine

Cijeli je Poljud na nogama, sve klupske strukture angažirane su oko organizacije dvoboja s Rijekom što se u nedjelju u 16 sati igra u Dugopolju. Valja pripremiti sve detalje, i Hajduk gostuje, ne samo Rijeka. Paralelno s tim organizacijskim stvarima stižu neslužbene vijesti da Grad od bijelih traži što skoriju isplatu osam milijuna kuna.

Tudor smišlja recept

Valjda je to dio onog kredita od 30 milijuna kuna što ga je Grad vratio u Hajdukovo ime. Podsjetimo, klub je dužan Gradu isplatiti 30 posto svih prihoda sve dok ne vrati kredit. A kako se predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak pohvalila sa 30 milijuna kuna prihoda u 2014. godini, onda su se valjda u Gradu dosjetili da bi i oni mogli napuniti svoju praznu blagajnu. No bit će novca, do kraja godine imaju stići sva dugovanja saudijskog Al Ittihada za transfer Anasa Sharbinija. Ta plaćanja i dugovanja svakodnevna su briga predsjednika Marina Brbića, samo se iznosi mijenjaju.

A brige Igora Tudora, Hajdukova trenera, neke su druge prirode. On se muči kako zaustaviti Andreja Kramarića, tog čudnovatog napadača Rijeke, koji je u prvoj četvrtini prvenstva praktički sam pobijedio Hajduk. Bit će posla za Maloču i Milovića, ali i za sve ostale jer Kramarić vreba sa svih napadačkih pozicija. Evo ga s krila, evo ga u centru...

Tudor nema nekih većih briga oko momčadi. Otprije se zna da neće biti Nikole Vlašića, njegov gležanj zbog uklizavanja suigrača Sandra Gotala još nije spreman za igru. Manje teškoće osjeća prvi napadač Anton Maglica, ali trebao bi biti spreman u nedjelju.

Ne znaju se pohvaliti

U momčadi će sigurno biti Antonio Milić, produljio je ugovor do 2016. godine, no i dalje je aktualna njegova i Hajdukova želja za transferom u zimskom prijelaznom roku.

Hajduk je vijest o Milićevu produljenju ugovora objavio stidljivo, tek ovlaš. Ne znaju u Poljudu s dobrim vijestima, najteže im ih je kvalitetno plasirati. Ali imaju vremena, imaju i dosta prostora za napredak.

>> Hajduk i Rijeka igrat će u nedjelju u Zadru

Komentara 4

DO
don07
13:00 04.10.2014.

svaki zdravi europski klub uprihodi od svojih navijača jedino tata(mamić) uprihodi od svoje mame(bandića)

Avatar antonija17
antonija17
13:23 04.10.2014.

Kako da navijaci snabdjevaju dinamo kad ih ni nema, jer ih je sistem mamic sve rastjerao. Bitno da se iz dinamova racuna skida a grad i drzava neka za to placaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije