Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMJER OSTALIMA

Huligani "priskrbili" Uefine kazne svojim klubovima: Neke su dosta rigorozne

Riots and looting in Stuttgart
Simon Adomat
11.12.2021.
u 08:15

Njemački Eintracht Frankfurt u sljedećoj će utakmici morati zatvoriti sektor za navijače jer je prošlog mjeseca u utakmici protiv Antwerpena na travnjak bačena pirotehnika.

Europski nogometni savez (UEFA) objavio je kazne klubovima koji nastupaju u europskim natjecanjima, uglavnom vezane uz nerede navijača.

Njemački Eintracht Frankfurt u sljedećoj će utakmici morati zatvoriti sektor za navijače jer je prošlog mjeseca u utakmici protiv Antwerpena na travnjak bačena pirotehnika, a klub će morati platiti još 30.000 eura.

Nizozemski klub Feyenoord nakon utakmice protiv praške Slavije morat će platiti kaznu od 48.000 eura zbog paljenja vatrometa i bacanje predmeta na utakmici protiv Slavije.

Legia Varšava i Brondby također su dobili kazne za djelomično zatvaranje stadiona, a drugi nizozemski klub, AZ Alkmaar, morat će sljedeću utakmicu u gostima igrati bez svojih navijača zbog incidenata u posljednjim utakmicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije