Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan zločin

Huligani na smrt izboli mladog nogometaša iz suparničkog kluba

Dominik Koszowski
Twitter
23.08.2016.
u 17:09

Kako pišu poljski mediji, policija sumnja da su ovaj stravičan zločin počinili huligani rivala Slaska iz Wroclawa.

Poljska javnost u šoku je zbog ubojstva mladog nogometaša. Dominik Koszowski, 19-godišnji nogometaš tamošnjeg drugoligaša GKS Katowica, ubijen je u noći s nedjelje na ponedjeljak u blizini željezničkog kolodvora.

Kako pišu poljski mediji, policija sumnja da su ovaj stravičan zločin počinili huligani rivala Slaska iz Wroclawa. Koszowski je na prsima imao dvije ubodne rane, a sumnja se da su posljedica ranjavanja nožem. Zasad su uhićene četiri osobe, jedna od njih je i nogometašev otac koji je navodno sudjelovao u tučnjavi koja je tragično završila, a identidet preostale tri osobe još nije otkriven, ali novinari su doznali da imaju između 19 i 20 godina.

Poljska, inače, ima puno problema s nogometnim huliganima u posljednjih nekoliko godina, tučnjave koje tragično završavaju sve su učestalije.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:28 23.08.2016.

To su navijači, a ne huligani. Budi dosljedan Delač.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:53 23.08.2016.

poljaci katolici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije