Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEČEVI PETKOM

HTV će ubuduće prenositi borilačke sportove

Hrvoje Sep
Marko Prpic/PIXSELL
14.09.2015.
u 14:29

Već od 21:30 gledatelji HRT-a će moći gledati polusatni magazin koji će pratiti sve bitno što se događa na domaćoj i stranoj borilačkoj sceni, a od 22:00 sata će uslijediti prijenosi samih priredbi. Reprize će biti u subotnjem terminu na HRT-u 4.

Hrvatska televizija je prepoznala važnost i sve veću popularnost borilačkih sportova te je večernji termin petkom rezervirala upravo za prijenose borilačkih spektakala. Svim ljubiteljima šakačkih sportova će biti vrlo drago čuti da će i svi turniri Final Fight Championshipa (FFC), vodeće regionalne i jedne od najboljih europskih promocija, biti uživo prenošeni na javnoj televiziji. Prvi prijenos je već ovog petka, 18. rujna iz Linza gdje se održava FFC 19 s Alessiom Sakarom i Jasonom Wilnisom, piše Fightsite.

Već od 21:30 gledatelji HRT-a će moći gledati polusatni magazin koji će pratiti sve bitno što se događa na domaćoj i stranoj borilačkoj sceni, a od 22:00 sata će uslijediti prijenosi samih priredbi. Reprize će biti u subotnjem terminu na HRT-u 4.

Kako internet stranice HRT-a najavljuju, poseban naglasak će biti na Svjetskoj boksačkoj ligi (WSB) u kojoj kao članovi kazahstanskog kluba Astana Arlans nastupaju glavne hrvatske boksačke zvijezde, višestruki osvajači najjače svjetske boksačke lige Filip Hrgović i Hrvoje Sep.

"Uoči Olimpijskih igara moći ćemo pratiti nastupe olimpijca Filipa Hrgovića i njegova klupskog kolege Hrvoja Sepa koji još ima izgleda izboriti nastup u Rio de Janeiru. Osim vrhunskog boksa, Noć velikih borbi petkom donosit će i borilačke FFC spektakle. Prvi je na redu FFC 19 iz Linza i nastup ponajboljih MMA boraca iz Hrvatske, Austrije, BiH, Srbije, Slovenije, Italije, ali i boraca iz ostatka Europe i svijeta među kojima su i borci koji su se natjecali u najjačoj svjetskoj UFC organizaciji", stoji na stranicama HRT-a.

I zaista, ovo jest velika stvar za borilački sport, ali i priznanje ne samo Hrgoviću i Sepu, koji su svojih rezultatima napokon vratili boks na TV ekrane, nego i Final Fight Championshipu, koji se nakon prijenosa na komercijalnoj televiziji preseli na javnu.

>> Zbog Filipa Hrgovića ćemo se opet buditi u tri ujutro

Komentara 1

TA
tarzan
20:44 14.09.2015.

Pa da, to hrvatsku sportsku javnost zanima, kakva Liga prvaka i prijenos nekih utakmica iz europskih elitnih liga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije