Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNI TURNIR

HSV osvojio Telekom kup, Olić zabio u finalu

Ivica Olić
/DPA/PIXSELL
12.07.2015.
u 20:52

Hamburg je u finalu u Mönchengladbachu svladao Augsburg s 2:1, a u strijelce se u 31. minuti upisao Ivica Olić. Ivo Iličević nije igrao u finalu.

HSV je osvojio Telekom kup, tradicionalni pripremni turnir u kojem sudjeluju četiri momčadi, a utakmice se igraju 45 minuta.

Hamburg je u finalu u Mönchengladbachu svladao Augsburg s 2:1, a u strijelce se u 31. minuti upisao Ivica Olić. Ivo Iličević nije igrao u finalu.

HSV je prije toga u polufinalu pobijedio domaću Borussiju udarcima s bijele točke, dok je Augsburg svladao Bayern koji je igrao sa šarenim sastavom. Bavarci su na kraju završili na posljednjem mjestu budući da ih je Borussia svladala nakon jedanaesteraca.

>> Mario Maloča zabio gol u prvom nastupu za Lechiju

Komentara 1

Avatar mister.N@
mister.N@
21:14 12.07.2015.

bravo olicu svaka cast... najposteniji pristup nogometu od svih nasih nogometasa... sa toliko godina toliko od tebe puno mladji nedaju ni pola koliko si sebe dao ti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije